0745325950

Despre noi

Despre Restaurant Intim Brasov

Restaurant Intim Brasov

seperator

RESTAURANT INTIM funcționează cu circuit inchis numai pentru mese organizate in perioada sezonului. Pentru relații, detalii si vizualizare restaurant sunați la telefon 0745325950 pentru a stabili o întalnire. Dacă vă hotarâți pentru Restaurant Intim, se incheie un contract ferm cu beneficiarul, se achita avans pentru care beneficiarul primeste factura și in ziua evenimentului beneficiarul primește avansul achitat anterior.

Pret Meniu Nunta

seperator

Meniul de nunta bucătarie + Open Bar cuprinde patru feluri de mâncare, tortul miresei, cafea, lapte, cappuccino, ciocolată caldă, șampanie/spumant, psicoturi la primirea oaspeților, băuturi alcoolice tari, bere, vin, apă minerală/plată, răcoritoare, fructe, arahide.Prețul unui meniu bucătărie incepe de la 165 Lei/persoană.

Puteți veni cu alte variante de meniu, bucătarii noștrii sunt gata să indeplinească orice preferință culinară.

Variante Meniuri Restaurant:

Restaurant Intim vă pune la dispozitie:

seperator

Arcadă interioară luminoasă, doi suporți pentru lumânări de cununie, Botez, perdea de lumini la masa mirilor, vaze de sticlă inălțime 60 cm pentruaranjamente florare, suporți din sticlă pentru fructe.

Chirie sală sub 50 de persoane = 500 Lei

Aranjat sală normal cu fețe de masă albe crem, eșarfe masa miresei, huse mari scaune albe, crem, funde in diverse culoriȘ portocaliu, măr verde, somon, roșu = 800Lei

Nu se achită chirie sală peste 50 de persoane.

Dacă beneficiarul dorește poate să iși aducă o firmă specializată pentru aranjarea sălilor de nuntă sau botez cu huse, funde, fețe de masă suporți pentru lumânări, suporți fructe, arcade, perdele de lumini, șervețele, flori, stâlpișori și altele necesare.

Sună acum!
X