0745325950

Despre Restaurant Intim Brasov

Restaurant Intim *** Telefon  ,  074532590 0745384448,

este situat in Brasov, str  Fuiorului, nr. 40, la pozitia contact, pe site-ul nostru gasiti localizarea restaurantului pe harta, www.restaurant-intim-brasov.ro

 

= NUNTA DE NEUITAT=

pana la orele 05. dimineata, intr-un cadru primitor, cu preparate traditionale, servicii ireprosabile, terasa cu flori multe.

Restaurant Intim vă pune la dispozitie GRATUIT:

Arcadă interioară luminoasă, doi suporți pentru lumânări de cununie, Botez, perdea de lumini la masa mirilor, vaze de sticlă inălțime 60 cm pentru aranjamente florare, suporți din sticlă pentru fructe.

Nu se achită chirie sală peste 50 de persoane.

Dacă beneficiarul dorește poate să iși aducă o firmă specializată pentru aranjarea sălilor de nuntă sau botez cu huse, funde, fețe de masă suporți pentru lumânări, suporți fructe, arcade, perdele de lumini, șervețele, flori, stâlpișori și altele necesare.

Chirie sală sub 50 de persoane = 500 Lei

Aranjat sala cu fete de masa albe, crem, huse scaune rosii = 600 lei =

Aranjat sală cu fețe de masă albe crem, eșarfe si fuste masa miresei, huse mari scaune albe, crem, funde in diverse culori: portocaliu, măr verde, somon, roșu = 800Lei=

RESTAURANT INTIM funcționează cu circuit inchis numai pentru mese organizate in perioada sezonului. Pentru relații, detalii si vizualizare restaurant sunați la telefon 0745325950 pentru a stabili o întalnire. Dacă vă hotarâți pentru Restaurant Intim, se incheie un contract ferm cu beneficiarul, se achita avans pentru care beneficiarul primeste factura și in ziua evenimentului beneficiarul primește avansul achitat anterior.

Meniul de nunta bucătarie + Open Bar cuprinde patru feluri de mâncare, tortul miresei, cafea, lapte, cappuccino, ciocolată caldă, șampanie/spumant, psicoturi la primirea oaspeților, băuturi alcoolice tari, bere, vin, apă minerală/plată, răcoritoare, fructe, arahide.

 – Prețul unui meniu bucătărie incepe de la 165 Lei/persoană. Mai jos va dam cateva variante de meniu din care puteti sa alegeti astfel incat sa adaptati meniul preferintelor d-voastra in functie de buget.

Nu uitati ca pretul meniului il stabilim impreuna in functie de preferintele si bugetul d-voastra.

 = VARIANTA 1=245  LEI/PERSOANA=

Meniu bucatarie = 165 lei + 80 lei open bar = 245lei/persoana

 

= VARIANTA 2 = 274 LEI/PERSOANA=

Meniu bucatarie = 188 lei + 86 lei open bar = 274 lei/persoana

 

= VARIANTA 3 = 257 LEI/PERSOANA=

Meniu bucatarie = 188 lei + 69 lei open bar = 257 lei/persoana

Sună acum!
X