OFERTE NUNTA, BOTEZ, ALTE EVENIMENTE.
RESTAURANTUL INTIM *** Telefon: 0745325950, 0745384448,
este situat in Brasov, str. Fuiorului, nr. 40. la pozitia contact, pe site-ul nostru gasiti localizarea restaurantului pe harta,
www.restaurant-intim-brasov.ro
= NUNTA DE NEUITAT =
intr-un cadru primitor, cu preparate traditionale, servicii ireprosabile, terasa cu flori multe.
- RESTAURANTUL INTIM PUNE LA DISPOZITIE GRATUIT:
Arcada interioara, doi suporti pentru lumanari cununie, botez, perdea de lumini la masa oficiala, vaze sticla inaltime 60 cm pentru aranjamente florale, suporti din sticla pentru fructe.
-Nu se achita chirie sala peste 50 persoane.
-Daca beneficiarul doreste poate sa isi aduca o firma specializata pentru aranjarea salilor de nunta cu: huse, funde scaune, fete de masa, suporti lumanari, suporti fructe, arcade, perdele de lumini, servetele, flori, stalpisori si altele necesare.
-Chirie sala sub 50 persoane = 500 lei
-Aranjat sala cu fete de masa albe, crem, huse scaune rosii = 800 lei =
-Aranjat sala cu fete de masa: albe, crem, esarfe si fuste la masa oficiala, huse mari scaune: albe, crem, funde in diverse culori: portocaliu, mar verde, somon, rosu = 1000 lei =
- RESTAURANTUL INTIM -
functioneaza cu circuit inchis numai pentru mese organizate in perioada sezonului incepand cu luna Mai pana in luna Octombrie. Pentru relatii, detalii si vizualizare restaurant sunati la telefon 0745325950 pentru a stabili o intalnire. Daca va hotarati pentru Restaurantul Intim, se incheie un contract ferm cu beneficiarul, se achita un avans pentru care beneficiarul primeste factura cu termen de plata, In ziua evenimentului beneficiarul primeste avansul achitat anterior.
-Meniul de: nunta, botez, alte evenimente cuprinde :
1. Meniu bucatarie format din patru, trei sau doua feluri de mancare in functie de eveniment, cafea, lapte, capucino, arahide,, fructe tort. 2. Meniu bar format din sampanie/spumant, la primirea oaspetilor, bauturi alcoolice tari, bere, vin, apa mineral/plata, racoritoare.
-Pretul unui Meniu Bucatarie cu patru feluri de mancare incepe de la 213,20 lei/persoana, cu trei feluri de mancare incepe de la 169,80 lei/persoana, 2 feluri de mancare incepe de la 119,80 lei/persoana, pretul meniurilor poate fi actualizat cu rata inflatiei. -Mai jos va dam cateva variante de meniu din care puteti alege astfel incat sa adaptati meniul preferintelor d-voastra in functie de buget
-Puteti veni cu alte variante de meniu alese din lista meniu a restaurantului, bucatarii nostri sunt gata sa indeplineasca orice preferinta culinara.
MENIU BUCATARIE =VARIANTA 1. = 213,20 LEI/PERS.
-FELUL 1. GUSTARE.
Rosie mini cu pasta de branza si verdeata, rulada porc buturuga cu ardei ou si condimente, rulou sunca cu salata cruditati si maioneza, bastonase pui pariziene, mini frigarui cu cascaval si struguri, rulada pui cu legume mexicane, bilute branza burduf in mantie de seminte si condimente, carnati oltenesti/cabanos inflorit, salata cruditati in cupa, chiftelute special, ornament.
-FELUL 2. Peste.
File peste alb parizian, orez cu legume multi colore in cupa, lamiae.
-FELUL 3. SARMALUTE.
Sarmalute traditionale in foi de varza, muschi file, ardei iute, smantana, mamaliguta.
-FELUL 4. FRIPTURA LA GRATAR.
Friptura asortata la gratar porc si pui cu garniture de cartofi bilute in cupa, salata varza bicolora in cupa.
PAINE.
CAFEA, CAPUCINO, LAPTE, CIOCOLATA CALDA.
MENIU BUCATARIE = VARIANTA 2. = 169,80 LEI/ PERS.
-FELUL 1. GUSTARE.
Rosie mini cu pasta branza si verdeata, rulada porc buturuga cu ardei multicolor, ou si condiment, rulou sunca cu salata cruditati si maioneza, bastonase pui parizian, mini frigarui cu cascaval si struguri, rulada pui cu legume mexicane, bilute branza burduf in mantie de seminte si condimente, carnati oltenesti/cabanos inflorit, salata cruditati in cupa, chiftelute speciale, ornament farfurie.
-FELUL 2. SARMALUTE.
Sarmalute traditionale in foi de varza, muschi file, smantana, ardei iute, mamaliguta.
-FELUL 3. FRIPTURA LA GRATAR.
Friptura asortata porc si pui la gratar cu garnitura de cartofi bilute in cupa, salata de varza bicolora in cupa.
PAINE.
CAFEA, CAPUCINO, LAPTE, CIOCOLATA CALDA.
MENIU BUCATARIE = VARIANTA 3. = 119,80 LEI/ PERS.
FELUL 1. GUSTARE.
Rosie mini cu pasta branza si verdeata, rulada porc buturuga cu ardei multicolor, si condimente, rulou sunca cu salata de cruditati si maioneza, bastonase pui parizian, mini frigarui cu cascaval si struguri, rulada pui cu legume mexicane, salata cruditati in cupa, bilute branza burduf in mantie de seminte si condimente , carnati oltenesti/cabanos inflorit, chiftelute speciale , ornament farfurie.
FELUL 2. FRIPTURA LA GRATAR.
Friptura de porc si pui la gratar cu garniture de cartofi bilute in cupa si salata de varza biclora in cupa.
PAINE.
CAFEA, LAPTE, CAPUCINO, CIOCOLATA CALDA.
MENIU BUCATARIE =VARIANTA 4.= 251,25 LEI/PERS.
-FELUL 1. GUSTARE.
-Rulou/cornet muschi file cu pasta branza, hrean, cascaval natur, medallion pui pane, rulou sunca cu salata de cruditati, caprese turnulete cu rosii si branzeturi, chiftelute speciale cu susan, salam uscat trandafir, masline, mini frigarui cu rosii cherry si branzeturi, castraveti nufar, décor.
-FELUL 2. PESTE.
- File salau crispy cu garnitura de
-Buchetele de broccoli, morcovi beby
-Lamaie.
-FELUL 3. TRADITIONAL.
-Sarmalute traditionale in foi de varza, muschi file, ardei iute, smantana, mamaliguta.
-FELUL 4. FRIPTURA LA GRATAR.
-Friptura asortata porc si pui la gratar, cartofi delicia in cupa specialitatea casei, salata de varza bicolora in cupa.
Paine.
CAFEA, LAPTE, CAPUCINO, CIOCOLATA CALDA.
OPEN BAR = 98 LEI/ PERSOANA.=
Whiscky.Ballantine s, Teacher s, Long John.
Wodka.Stalinskaya, Tazovsky.
Coniac.Metaxa,Alexandrion,Axapolis.
Gin.
Palinca.
Lichior.Cherry Florio,Rose Mary,Angelo Bianco.
Bere. Diverse sortimente.
Vin Crama alb / roze si la sticla 3/4 diverse sortimente.
Apa plata/minerala, Coca Cola, Fanta, Timbark, alte sortimente.