MENIU BOTEZ BUCATARIE = 140 lei/persoana
1.GUSTARE.
Cascaval natur, rulou muschi file afumat, medallion pui pane, salam uscat trandafir,rulou sunca cu salata de cruditati, caprese turnulete cu branzeturi, chiftelute speciale cu susan, masline, mini frigarui cu rosii cherry si branzeturi diverse sortimente, castraveti nufar, decor.
2.PESTE.
File de peste alb parizian, legume asortate, lamiae sau snitel parizian porc/pui cu salata orientala de sezon.
3. FRIPTURA.
Friptura asortata la gratar porc/pui, cartofi delicia specialitatea casei, salata de sezon, paine.
PACHET BAR.
– Bauturi tari diverse sortimente , bere diverse sortimente , vin crama murfatlar, racoritoare, apa mineral/plata. arahide, cafea, lapte, capucino, =TORTUL BEBELUSULUI=
MENIU BUCATARIE + PACHET BAR = 195 lei/persoana.

-Chirie sala sub 50 persoane : 400 lei.
-Peste 50 persoane sala este gratuita.
-Aranjat sala normal huse scaune rosii, fete masa albe -300 lei-
-Aranjat sala mediu 500 lei.